Pages

noiembrie 01, 2010

in asteptarea filmului de luni seara

pana cand o sa redeschid rubrica amintita in titlu, o sa vorbesc putin despre un actor extrem de talentat si dedicat pasiunii sale, ca eu nu pot sa numesc actoria meserie!

am incarcat doar cateva imagini cu "fetele" lui christian bale dintr-o serie de filme(nu cred ca are rost sa le numesc:) in care a aparut/urmeaza sa apara(ultima poza e din "the fighter"- film care o sa aiba premiera in decembrie)! e un mister pentru mine de ce bale nu a primit nici macar o nominalizare la oscar, desi incepand din 2000(odata cu aparitia lui "american psycho") a dovedit in mod constat ca e unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si nu numai. sper sa nu se demoralizeze si sa se apuce si el de hip-hop, cum a facut stim noi cine! daca nu o sa ia oscarul pentru rolul din filmul al carui trailer o sa-l vedem, macar o nominalizare tot ar trebui sa primeasca(a iesit ciudat fraza, deoarece pentru oscar iti trebuie musai nominalizare...:)
ca tot a fost halloween-ul(nu ma mai deranjeaza "sarbatoarea" asta): poti oricand sa te deghizezi in christian bale, dupa cum e prezentat in imaginile de mai sus, si cu siguranta o sa-i speri pe toti!
ok, pe mai tarziu!