Pages

noiembrie 29, 2010

filmul de luni seara IV

ma gandeam ca la cat de rar scriu pe aici, o sa raman in cel mai bun caz doar cu rubrica asta!
"shoot'em up" din 2007 intra si el in categoria filmului de luni seara! tiltul consider ca spune tot, iar filmul trebuie luat ca o satira(mai mult sau mai putin reusita) la toate acele filme de actiune menite sa-ti ridice adrenalina si implicit bataile inimii! cand avem o distributie cam asa: clive owen(bona britanica cu capsa pusa), monica bellucci(curva italianca), paul giamatti(un pampalau cu o arma mare in mana) si oliver(bebelusul care adoarme doar pe hard-rock), un scenariu destul de original, o coloana sonora hard-rock(dar nu numai) ce concureaza cu succes cantitatea imensa de gloante/munitie irosita, eu zic ca rezulta un film ce nu ar trebui ratat! 
se stie ca nu o sa divulg desfasurarea actiunii, pentru a nu va strica pacerea de a o descoperi singuri. ceva ceva tot o sa las sa-mi scape la partea video:)
in concluzie: un paul giamatti impecabil(si ceilalti sunt mai mult decat ok, dar paul e cel mai tare:), iar din coloana sonora trebuie sa amintesc cel putin asa: nirvana, paul oakenfold, ac/dc, cypress hill, motorhead, paul haslinger(cel care s-a ocupat propriu-zis de muzica din film), etc.
ca tot pomeneam de video: o sa pun intro-ul pentru a starni curiozitatea. pe fundal nirvana cu breed...