Pages

decembrie 13, 2010

filmul de luni seara VI

s-ar putea sa il stiti asa:
drept ash din epica trilogie a lui sam raimi(sa-r putea sa urmeze si o a patra parte:), the evil dead!
dar astazi o sa vorbesc despre bruce campbell  din perspectiva asta:
filmul de luni seara, ajuns la a sasea editie:), prezinta cu placere capodopera(m-am gandit mult pana sa scriu asta, de teama sa nu exagerez-dar nu e cazul:) lui don coscarelli si anume BubbaHo-Tep(2002)! daca titlul vi se pare ciudat sa va spun un pic subiectul: elvis presley si j.f. kennedy(devenit afro-american) traiesc si sunt "colegi" intr-un azil de batrani de prin texas. impreuna trebuie sa lupte impotriva unei mumii egiptene(bubbaho-tep), un soul sucker, care se adapa cu sufletele rezidentilor azilului! cum evolueaza situatia va las sa descoperiti urmarind filmul! inca un pont:
cand cei doi isi dau seama ca au de-a face cu o mumie egipteana, dupa ce descifreaza hieroglifele lasate de aceasta in baia comuna!

ce-ar mai fi de zis: coloana sonora de exceptie(brian tyler are toate meritele) de care cred ca si elvis ar fi incantat, bruce campbell perfect ca de obicei, la fel si  ossie davis, poveste spusa frumos si credibil, cu actiune si umor de foarte buna calitate! finalul poate vine putin cam repede, dar nu stirbeste cu nimic calitatea filmului! recomandarea mea pentru luni seara...

sa nu uit: "...never fuck with the king"... mai ales cand acesta se intampla sa fie si bruce campbell:)

la final, o mostra din ce se aude in film!