Pages

august 11, 2010

red sun

cea mai frecventa intrebare care imi este adresata la serviciu: -vii (si) maine? -deoarece cu programul asta al meu part time am o mare libertate si ma duc cum imi convine! sunt un mare nesimtit...dupa mai bine de trei saptamani, ieri ma hotarasc sa merg si pe la serviciu. de fiecare data dupa o lunga perioada de inactivitate in sectorul muncii, cand in sfarsit vin la birou sunt tinta glumelor. cea mai buna ieri a fost asta: -cum stai cu cantatul? insotita si de niste acorduri imaginare la chitatara:) am ras vreo jumatate de ora(in sinea mea)! imi plac oamenii inteligenti...
astazi mi-am luat liber, pentru ca am ceva de rezolvat, nu de-alta! daca as fi seful meu, nu m-as vedea bine. mai rau e ca tot eu ma plang de angoasa locului de munca:)
am uitat de nunta unui prieten...cand m-a sunat pentru confirmare mi-am adus brusc aminte! era prea tarziu, o sa fiu la mare in perioada aia...sunt egoistul suprem si nici nu mai incerc sa-mi spun ca de maine o sa ma schimb, ca stiu ca nu o sa fie asa! gandindu-ma doar la mine in apa marii negre, nici nu am clipit cand i-am spus ca mi-am facut alte planuri...un mare ticalos, care pana acum a primit doar clementa...sunt curios cand lucrurile n-o sa-mi mai cada de sus, ce-o sa fac atunci!

  

2 comentarii:

  1. o sa supravietuiesti ca pana acum. egoistii care-si recunosc egoismul sunt pedepsiti mai putin aspru.

    cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred green ca sunt pedepsiti mai putin aspru, dar eu de multe ori nu am ce-i face...
    si eu cred ca o sa supravietuiesc; o sa fie mai greu, dar trebuie sa mai fie si asa:))
    zile frumoase ^.^V

    RăspundețiȘtergere