Pages

august 23, 2010

de cand mi-aduc aminte, tot timpul am vrut sa fiu ceva

cand eram mic vroiam sa ma fac actor, ca-mi placuse mie alain delon in nu's ce film de pe tvr. era cu niste baieti rai care vroiau sa-l prinda pe saracu' alain(nu mai stiu ce le facuse) si el le tot scapa.
mai tarziu am vrut sa ma fac scriitor si sa scriu o super carte care sa se vanda in milioane de exemplare, iar eu sa castig bani care sa-mi permita sa ma plimb aiurea prin lume toata viata. mi-am dat seama insa ca n-am nici talentul si nici rabdarea necesare.
acum ceva vreme vroiam sa ma fac vagabond. mi-ar fi placut sa recit poezii si poate chiar sa cant in statiile de metrou si sa raspund trufas privirilor dezgustatoare ale oamenilor in trecere. mai greu mi-ar fi fost cu cainii de preerie ai metropolei opresciene...
acum parca vreau sa fiu doar eu, asa cum sunt...

mare o saptamana:)
de pe ultimul album the prodigy-invaders must die ascultam warrior's dance. enjoy!

 

4 comentarii:

  1. pe alain delon il chema vito in filmul ala?:D nu de alta, dar mi-a ramas in minte disonanta:D
    pt vagabond intotdeauna mai e timp:)

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-e imposibil sa-mi aduc aminte numele filmului sau numele personajelor! numele lui alain delon mi-a ramas in minte pentru ca il tot intrebam pe taica-meu "cum il cheama pe actorul ala" :)

    sunt convins ca mai e timp:))

    RăspundețiȘtergere
  3. recomand les aventuriers, daca ti'e dor :) asa am aflat eu de unde'mi vine numele.sper ca a fost misto la mare.take care!

    RăspundețiȘtergere
  4. :))dap si un nume frumos ai.
    cred ca sigur o sa ma interesez de film, mai ales ca am vazut multe cu delon, dar se pare ca erau intr-o alta viata, ca nu-mi mai aduc aminte cum se numeau! doar tulip noir mi-a mai ramas in minte:)
    la mare a fost misto, desi am fost in costinesti;eu tuv, care am zis ca nu mai calc in viata mea in costinesti:)) am fost o zi si in vama, totusi...cam asta e
    bye tuv }{

    RăspundețiȘtergere