Pages

iulie 12, 2010

alb

spania campioana mondiala...dap, cu un joc mai incalcit si mai imbarligat decat insasi mintea mea! fotbalul total practicat de spania cred ca l-au vazut altii...furia roja my ass(nu-s tocmai obiectiv, dar asta e)!
in fine, cel mai misto lucru al mondialului e ca forlan a castigat titlul de jucator al turneului! a avut cele mai frumoase goluri si executii si si-a purtat echipa pana pe locul 4. tot la lucruri misto il trec si pe muller care a castigat titlul de golgeter!
p.s: sper ca paul sa nu mai prinda urmatorul mondial! n-am nimic cu caracatitele, dar daca o sa mai fie cu noi prin 2014, mai bine merg reprezentatii fifa cu 32 de steaguri la acvariul lui si el alege un steag care sa reprezinte viitoarea campioana mondiala! s-ar economisi niste bani si noi am face altceva o luna de zile.
               

3 comentarii:

  1. unicornu' microbist22 iulie 2010 la 15:26

    dap - si eu l-am sustinut cu furie pe Forlan! si-mi pare rau ca nu au ajuns pana pe locul 3. dar avand in vedere ca el a cam dus echipa Uruguayului in spate, e bine si asa!

    Cu Paul n-am nimic, mi se pare grozav de amuzant ca o caracatita sa dea pronosticuri sportive... si sa mai aiba si dreptate. Sau poate e o chestie care tine de subconstient... predeterminare! whatever. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...e o chestie care arata ca si oamenii(inteligenti zic ei) vestici nu sunt cu nimic mai prejos decat ghanezii, africanii in general, care sacrifica gaini si mai stiu eu ce...chestii voodoo:))

    eu tineam cu germania, dar nu aveam nimic impotriva daca forlan mai dadea un gol

    ciao

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) da, frumos! ms pt "ingaduinta"!

    RăspundețiȘtergere