Pages

iunie 28, 2010

till i die

dupa concertul ac/dc destul de multa lume se abtinea sa spuna ca "asta a fost cel mai tare concert din romania si n-o sa mai vedem unul la fel"...de ce? "pentru ca nu i-am vazut inca pe cei de la rammstein", venea si continuarea!
eu la ac/dc n-am ajuns din diverse motive, insa la rammstein am fost aseara si pot sa spun ca a fost cel mai tare concert la care am fost vreodata! dilema de mai sus o las celor care au fost la ambele concerte, dar si la altele care pot intra in "comparatia" asta...
despre concert cam atat: am trait cele mai scurte si frumoase 90 de minute din viata mea, alaturi de un public cum rar am vazut, ce intrase parca intr-o simbioza cu cei de pe scena! cu adevarat o trupa epica!
cam atat, restul il las specialistilor!

  

p.s: era sa uit-inca o victorie pentru panzere la CM, dar arbitrul nu a acordat un gol valabil angliei ce putea influenta intr-un fel soarta partidei...asta e! urmeaza argentina.

4 comentarii:

  1. silly lazy unicorn29 iunie 2010 la 09:15

    inclin sa cred ca ai dreptate cu concertul... desi n-am fost (mea culpa) mi-a povestit frati-miu aseara cat de bine s-a simtit! eu am ramas cu ceva regrete... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. legate banuiesc de alice in chains...si ei mi s-au parut destul de buni, dar lumea era agitata, astepta ora 9, asa ca nu s-a dat o mare importanta celorlalte trupe! cel putin nu asa cum s-ar fi cuvenit...asa e cu festivalurile astea:)

    RăspundețiȘtergere
  3. unicornu' metallist30 iunie 2010 la 15:07

    nu de ei. in primul rand si inainte de toate a fost si a ramas Metallica!... :P dar nu aveai de unde sa stii.

    RăspundețiȘtergere
  4. :))eii, nu-i nimic! oricum romania a devenit un fel de homeground pentru metallica:) sunt sigur ca o sa revina cat de curand!

    si metallica imi place, dar nu la fel de mult ca rammstein:) fiecare cu ale lui!

    RăspundețiȘtergere