Pages

august 29, 2012

greu de ucis varianta JCVD

-what kind of a name is chance?
-...my momma took one...

pentru a fi redata corect, ultima replica trebuie sa se citeasca avand in minte felul de a vorbi al lui arnold in terminator:)
oricat si-ar dori mircea badea, nu el este inventatorul spagatului intre scaune! primul film pe taram american al lui john woo avandu-l drept protagonist pe jean-claude van damme, hard target(1993), nu ni-l arata pe acesta din urma facand spagatul intre doua scaune ca in bloodsport(1988), dar nici nu-i nevoie:) 
hard target a explodat la lansare in box office-ul american intr-o vara care a mai cunoscut premiere ca the fugitive ori jurassic park. criticii l-au primit de asemenea bine; eu daca il mai prind azi la tv las totul deoparte si pentru mai bine de o ora si jumatate(taind pauzele publicitare inerente) ma las purtat de film. de ce? pentru ca imi aduce aminte de vremurile alea cand ne strangeam sa veneram vcr-ul, dar mai ales vhs-urile! sigur ca hard target contine scene neverosimile, comice de-a dreptul dupa standardele actuale, dar mie nu-mi pasa, pentru ca intr-un new orleans-louisiana(incercata iarasi de uragane astazi) se poate intampla orice;

give the movie a chance:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu