Pages

martie 09, 2012

cu cele mai bune intentii, din dragoste

gratie unui "festival de film" indie, independent, etc. tinut in sala de sport a facultatii pe care am absolvit-o, am vazut ultimul film al lui adrian sitaru(mai corect ar fi: cel mai nou film al lui sitaru:)! marturisesc ca intersectarea mea anterioara cu sitaru a fost de vreo cincisprezece minute la un pescuit sportiv, prea putin pentru a-mi forma vreo idee! din dragoste... m-a captat de la primele minute pe care am inceput sa la vad(am pierdut vreo cinci'spe) si nu mi-a mai dat drumul decat la genericul de final! am trait o experienta similara cu cea a lui alex(contextul si "personajele" erau altele) si poate din acest punct de vedere perspectiva mea asupra filmului e subiectiva, la fel ca si cadrele din film!
asadar, iata parerea mea subiectiva: marian ralea, magicianul, impecabil, iar filmul pe cat posibil a nu se rata! astept cu interes urmatoarele proiecte ale lui sitaru!

p.s: daca pe aici poposeste vreunul dintre prietenii lui dan chisu si ajunge cu lecturatul pana la p.s, poate-l convinge pe recent numitul sa se lase de regizorat! sa se ocupe dan chisu de reclame, de organizat festivaluri, etc, si sa lase regia in mana unora mai competenti! desi trebuie sa recunosc ca ursul e capodopera pe langa websitestory...

copiii de mai jos or sa ajunga faimosi! am pierdut eu multe pariuri, dar pe-asta nu o sa-l pierd:) daca totusi se intampla asta, berea o dau eu:)
fara alte cuvinte, red house glory;
 

2 comentarii: