Pages

aprilie 28, 2011

davai ceas

isi propune sa vorbeasca despre mai multe lucruri scrierea asta;ca de exemplu: vrea sa-si exprime frustrarea legata de faptul ca realul n-a reusit mare lucru aseara contra barcelonei-asta datorita si tacticii lui special one! nu mai zabovesc asupra subiectului. apoi scrierea asta vrea sa spuna ceva si despre bucurestiul in care a profesat nepotul lui frankenstein acum multa vreme: era frumos:)
young frankenstein(1974-dir. mel brooks)

merg mai departe si raman in perimetrul creat de mel brooks si afirm: "is good to be the king" sau print, sau membru al familiei regale, etc. 
urmatoarea liniuta( am uitat sa mentionez in scrierile anterioare): de mai bine de doua saptamani m-am intors in iubitul cartier tei-dupa o pribegie prin militari-ca proaspat chirias al unui apartament cu doua camere!
inspre final: titlul scrierii e dat de o replica devenita celebra a lui constantin tanase(1880-1945)! traim vremuri de davai ceas, iar pamfletele lui tanase, ca de altfel si scrierile lui caragiale, sunt sortite, cel putin in tara asta, sa fie mereu actuale! 

incep sectiunea video cu o adaugire: am lasat impresia ca melodia celor de la kiss din scrierea precedenta ar apartine decadei opt a secolului trecut; nu este asa: albumul(destroyer) de pe care face parte melodia a aparut in 1976. scuze pentru dezinformare! sa nu raman dator, pentru scrierea asta am pregatit o melodie care apartine cu siguranta anilor '80 a celor de la bon jovi:)! pe data viitoare.